Περήφανοι για την βράβευσή μας στα Great Taste Awards 2016

Το «Great Taste», ο πιο αναγνωρισμένος διαγωνισμός γεύσης σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο των τροφίμων και των ποτών, που βασίζεται στην τυφλή δοκιμή προϊόντων, ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού για το 2016 απονέμοντάς τους τα Αστέρια Great Taste 2016. Μεταξύ 10.000 προϊόντων που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση το Anax Superfood Premium, με μέλι θυμαρίσιο, ιπποφαές, γκότζι μπέρι, κανέλα Κεϋλάνης, και μαστίχα Χίου,  έλαβε Χρυσό Αστέρι Great Taste.
Για το σούπερ μέλι μας, ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στο διαγωνισμό και η διάκριση ήρθε αμέσως!
Ο διαγωνισμός Great Taste αφορά αποκλειστικά και μόνο τη γεύση των προϊόντων, χωρίς καμία αναφορά στη συσκευασία ή τη μάρκα τους. Για παράδειγμα, στους κριτές σερβίρεται λίγο μέλι ή ένα κομμάτι τυρί ή ένα κομμάτι πίτα, χωρίς το περιτύλιγμα ή το βάζο τους. Δοκιμάζουν, συζητούν και ξαναδοκιμάζουν πριν απονείμουν στο κάθε προϊόν 1, 2 ή 3 αστέρια.

Κριτές του διαγωνισμού είναι 500 και πλέον μεταξύ των πιο εξειδικευμένων και απαιτητικών γευσιγνωστών, chef, μαγείρων, ιδιοκτητών εστιατορίων και παραγωγών, καθώς επίσης συγγραφείς και δημοσιογράφοι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων και των γεύσεων. Το γεγονός αυτό καθιστά το διαγωνισμό Great Taste ευρέως αναγνωρισμένο στο χώρο των παραγωγών ποιοτικών και εκλεκτών προϊόντων. Το ιδιαίτερο χρυσόμαυρο σήμα του Great Taste αποτελεί τίτλο τιμής για ένα προϊόν με υπέροχη γεύση, το οποίο ξεχώρισε μετά από ώρες και ώρες τυφλής δοκιμής μεταξύ εκατοντάδων κριτών. Φέτος μεταξύ των κριτών ήταν ο τηλεοπτικός chef και συγγραφέας Valentin Warner, ο κριτής του master – chef και κριτικός εστιατορίων Charles Campion, προμηθευτές προϊόντων των γνωστών καταστημάτων Harrods και πολλοί άλλοι διακεκριμένοι και ειδικοί στο χώρο της γεύσης και των τροφίμων.
Συνολικά 97 ελληνικά προϊόντα κέρδισαν βραβεία στο φετινό διαγωνισμό, και στέλνουμε θερμά συγχαρητήρια σε ολους τους Έλληνες παραγωγούς για την μεγάλη  αυτή διάκριση!
Περήφανοι για την βράβευση μας, συνεχίζουμε με πολλή δουλειά, συνέπεια, ήθος και ποιότητα, να σας προσφέρουμε τα υγιεινά, φυσικά χωρίς συντηρητικά, ελληνικά σούπερ μέλια μας για υγεία, ενέργεια ευεξία!