Εταιρικό προφίλ

Green Gold Hellas: Εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής ελαιόλαδου και λοιπών αγροτικών προϊόντων

Είμαστε η τέταρτη γενιά μιας οικογενειακής επιχείρησης αφοσιωμένης στην παράδοση του ελαιόλαδου. Μεγαλωμένοι στο Βλαχιώτη Λακωνίας, ένα χωριό νότια της Σπάρτης, εκεί όπου βρίσκονται οι ιδιόκτητοι ελαιώνες μας, μάθαμε την αξία του χρυσοπράσινου θησαυρού από πολύ μικρή ηλικία.

Σαν παραγωγοί μεριμνούμε για την καλύτερη φροντίδα των δέντρων μας και τις αυστηρές συνθήκες σε κάθε στάδιο παραγωγής του ελαιόλαδου, διατηρώντας έτσι στο υψηλότερο επίπεδο την διατροφική του αξία. Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει η άριστη ποιότητά του, και μέλημά μας είναι να φτάνει σε σας, τους καταναλωτές, όπως το απολαμβάνουμε κι εμείς οι ίδιοι στο τραπέζι μας.

Όραμά μας είναι να γνωρίσουμε όλοι την πραγματική αξία του ελαιόλαδου και να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας, στοχεύοντας σε μια πιο υγιεινή διατροφή με μακροχρόνια οφέλη για μια ζωή γεμάτη υγεία, για εμάς και τα παιδιά μας.

FullSizeRenderΗ αγάπη και το πάθος μας για τα φυσικά προϊόντα, οι ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού κάτω από τις σημερινές επιβαρυμένες συνθήκες διαβίωσης – κυρίως από το άγχος και τη μόλυνση – μας οδήγησαν να επεκταθούμε και σε άλλα προϊόντα υγιεινής διατροφής. Σε δικό μας σύγχρονο συσκευαστήριο στην Αττική, συνδυάσαμε τα καλύτερα “berries” με τα πιο γνωστά και θαυματουργά ελληνικά φυσικά προϊόντα, όπως η μαστίχα Χίου, το θυμαρίσιο μέλι ή μέλι ανθέων, το ιπποφαές, και δημιουργήσαμε τη σειρά υπερτροφών Anax Superfood με κορυφαίο το Anax Superfood Premium (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας).

Από το 2011 εξάγουμε το ελαιόλαδο Green Gold Lakonia της Green Gold Hellas και σύντομα θα ακολουθήσουν και τα προϊόντα Anax Superfood. Με συνέπεια και αφοσίωση πορευόμαστε στο δρόμο που ανοίξαμε από την λαδομάνα Λακωνία στην Αμερική και σύντομα και σε άλλους προορισμούς.